Del 16 al 18 d’octubre de 2024, la ciutat de Las Palmas de Gran Canaria acull el XL Congreso de la Sociedad Española de Calidad Asistencial, un esdeveniment que reuneix professionals de la salut per compartir avenços i innovacions en el camp de la qualitat assistencial.

Entre les comunicacions destacades, Jessica Guinart de la Cruz, infermera especialitzada en família i comunitària, referent de salut i escola i adjunta a la direcció del CAP Bonavista, ha presentat la seva proposta de millora titulada “Propuesta de mejora del paso de los pacientes al cumplir los 15 años del equipo de Pediatría al equipo de adultos”.

Aquest treball posa el focus en optimitzar la transició dels pacients adolescents entre els equips de pediatria i d’adults, una etapa en la vida dels joves que pot afectar la seva continuïtat assistencial. L’objectiu de la proposta és garantir que aquest pas es faci de manera fluida, assegurant que els pacients i les seves famílies rebin el suport adequat durant el procés.

La participació del CAP Bonavista en aquest congrés reflecteix el seu compromís amb la millora constant dels serveis sanitaris i el benestar de la comunitat.