A partir del dimecres 12 d’abril comencen les videoconferències en línia perquè els estudiants puguin connectar-se amb els tutors de les diferents especialitats.

Avui dimarts 28 de març, l’ICS Camp de Tarragona ha organitzat la Jornada de Portes Obertes 2023 per als Futurs Residents. L’Hospital Joan XXIII i l’Atenció Primària han obert els seus serveis i unitats a tots els futurs residents per conèixer, in situ, les instal·lacions, els tutors i les unitats docents.

Durant la Jornada els futurs residents han pogut fer visites guiades al centre hospitalari i els coordinadors de les unitats docents els han aclarit els dubtes per intentar ajudar-los en l’elecció de la plaça de Formació Sanitària Especialitzada (FSE).

En primer lloc, a sotsdirectora mèdica de l’àrea mèdica de l’Hospital Joan XXIII, Dra. Mònica Magret, els ha donat la benvinguda. També el director d’Atenció Primària, Dr. Daniel Ferrer-Vidal i la directora d’infermeria de l’Atenció Primària, Maria del Puy Munian. Seguidament, el cap d’estudis de l’FSE de l’HJ23, Dr. Cristóbal Áñez, i la cap d’estudis de MFiC, Dra. Cruz Ma Fuentes, han donat informació de l’activitat i els recursos per a l’FSE de l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona i de la Unitat Docent Multiprofessional d’Atenció Familiar i Comunitària (MFiC), així com dels recursos disponibles per a l’FSE. Després, els futurs residents s’han reunit amb els seus tutors, de les diferents especialitats corresponents i han visitat les unitats docents.

A partir del dimecres 12 d’abril, comencen les videoconferències en línia perquè els estudiants puguin connectar-se amb els tutors de les diferents especialitats. A la imatge següent podeu veure el calendari de videoconferències.

Les especialitats amb places per a residents són:

Medicina Familiar i Comunitària, Al·lergologia, Anàlisis Clíniques, Anatomia Patològica, Anestèsia i Reanimació, Angiologia i Cirurgia Vascular, Aparell Digestiu, Cardiologia, Cirurgia General i de l’Aparell Digestiu, Cirurgia Oral i Maxil·lofacial, Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia, Dermatologia Mèdic-Quirúrgica i Venereologia, Endocrinologia i Nutrició, Farmàcia Hospitalària, Hematologia i Hemoteràpia, Infermeria Obstètrica i Ginecològica, Infermeria d´Atenció Familiar i Comunitària, Infermeria Pediàtrica, Medicina Familiar i Comunitària, Medicina Física i Rehabilitació, Medicina Intensiva, Medicina Interna, Nefrologia, Neurologia, Obstetrícia i Ginecologia, Oftalmologia, Otorinolaringologia, Pediatria i Àrees Específiques, Radiodiagnòstic i Urologia.