CONTACTAR

Camps marcats amb * són obligatoris

Hospital Universitari Joan XXIII
Carrer Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici D (Tarragonès)
43005 Tarragona
Hospital-centraleta                    977 29 58 00
Atenció a la Ciutadania             977 29 58 08
Consultes-citacions                    977 29 58 36
Comunicació-Premsa  i RSC     977 29 58 26

Informació bàsica de la protecció de dades:

Identificació del tractament: Trameses d’informació i inscripcions de l’Institut Català de la Salut.

Responsable del tractament: Direcció Gerència. Institut Català de la Salut. Gran Via de les Corts Catalanes, 587, 08007 Barcelona.

Finalitat: Gestionar la relació institucional de l’Institut Català de la Salut derivada de la tramesa d’informació i publicacions, convocatòries d’actes i altres activitats, col·laboracions i ponències, subscripcions, i altres tipus de comunicacions derivades d’actuacions pròpies de l’ICS.

Legitimació: Consentiment de la persona interessada. La persona interessada pot retirar el consentiment en qualsevol moment.

Destinataris: Es preveuen comunicacions de dades als departaments de la Generalitat i entitats vinculades que en depenen, d’acord amb les seves competències, per a la gestió dels diferents serveis públics i a institucions i organismes de caràcter oficial i a administracions públiques. Les dades també es comunicaran als encarregats de tractament que actuïn per compte del responsable del tractament.

Drets de les persones interessades: Podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, dret a l’oblit, dret a la portabilitat de les dades i sol·licitud de limitació, presentant un escrit adreçat a la Direcció Gerència (Institut Català de la Salut. Gran Via de les Corts Catalanes, 587, 08007 Barcelona) o mitjançant la petició genèrica disponible a la pàgina web de l’Institut Català de la Salut. Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.

Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació, podeu consultar la informació addicional del tractament.